Lapuan Korikobrat on tehnyt sopimuksen kolmannen amerikkalaispelaajan kanssa. Brandon Gary on 30-vuotias, 202-senttinen ja 110-kiloinen 4-5-paikkojen pelaaja.

Hän on pelannut edelliset neljä kautta Luxemburgin liigassa. Hänet on valittu kahdesti liigan vuoden puolustuspelaajaksi ja vuonna 2009 hän oli koko kauden paras pelaaja. Lisäksi hän on kahtena vuotena ollut sarjan paras sentteri.

– Nyt on sitten kolmaskin amerikkalaispelaaja rosterissa. Tällä kaudella ei joukkueelta ainakaan puutu pituutta. Aikaisemmin olemmekin usein olleet aika pieni joukkue, mutta nyt jalkeille saadaan viisikko, jonka keskipituus on yli 2 metriä. Brandonin tulon myötä saamme myös aimoannoksen kokemusta, josta ei koskaan ole haittaa. Harjoituksissa on menty todella lujaa ja harjoituspelit alkavat ensi viikolla. Harjoituspelejä on tällä hetkellä sovittuna kuusi kappaletta, kertoo Markku Turja seuran sivuilla.

Korikobrilla on ennestään sopimukset Givi Bakradzen, Cedric Latimerin, Jussi Turjan, Ville Turjan, Tuomas Viertolan, Panu Peltokankaan, Brad Reesen, Tyronne McNealin, Marcel Liukon, Jussi Salon, Archili Puluzashvilin, Matias Salon sekä Roni Hyvärisen kanssa. Joukkuetta valmentaa Terence Stansbury ja apuvalmentajana toimii Derrick Crayton.