Susijengi saa taakseen parhaimmillaan yli tuhannen suomalaisfanin kannatuksen. Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann arvostaa paikalle matkustavien fanien tukea korkealle.

Dettmannin mukaan fanimäärä on osoitus Susijengin kiinnostuksesta ja uskoo pelaajien saavan kannustuksesta lisävoimaa.

– Se on monestakin syystä äärettömän positiivinen juttu. Se osoittaa, että suomalaiset arvostavat meidän joukkuetta ja pelaajia ja olemme heille kiitollisia tästä arvostuksen osoituksesta. Pelissä on joskus vähän heikkoja hetkiä, niin kyllä pelaajille on luonnollista yrittää antaa takaisin sitä arvostusta jaksamalla vähän enemmän.

– Sitten koripallon kannalta tämä on upea juttu ja selkeä osoitus, että koripallolla on Suomessa paljon kysyntää. Kova juttu, että näin paljon jengiä on tulossa. Erittäin kova juttu, Dettmann kiittelee.

Suomen kannattajat nähdään joukkueen ohella tänään tositoimissa, kun Suomi kohtaa EM-kisojen avauksessaan Turkin kello 15.30.

Salttu Forsström