Suomi eteni upeasti jatko-otteluihin Ljubljanaan. Koperissa Susijengi sai taakseen upean yleisön ja Suomesta ollaan parhaillaan järjestämässä lentoja, jotta Susijengi saisi arvoisensa kannustuksen myös Ljubljanassa.

Ljubljanassa muutaman vuoden asuneena Sasu Salin suosittelee faneja tulemaan jatkopeleihin sekä kaupungin että tietenkin Susijengin takia.

– Ljubljana on hieno kaupunki ja sellainen josta suomalaiset varmasti tykkäävät. Kannattaa myös tulla katsomaan meitä. Olemme hyvin osoittaneet, että pystymme pärjäämään maailman huippujoukkueita vastaan. Kannattaa tulla tänne.

Suomella, ja etenkin Salinilla, on mielenkiintoinen ottelu edessä maanantaina, kun vastaan asettuu isäntämaa Slovenia. Joukkueessa on Salinille tuttuja pelaaja ja ottelu pelataan Salinin kotihallissa täyden yleisön edessä.

– Ei ole hienompaa. Slovenialla on tuttuja kavereita kenen kanssa olen itsekin pelannut ja heidän kotikenttä jolla itsekin pelaan seurajoukkueen kanssa. Mahtava fiilis tulossa varmaan, Salin miettii jo maanantain ottelua.

Lisätietoja Suomesta järjestettävistä lennoista löydät täältä.

Salttu Forsström