Petteri Koponen myönsi Espanjan paremmuuden lauantain ottelussa. Koposen mielestä Susijengin esitys oli kuitenkin parempi kuin edellispeli Kroatiaa vastaan.

Koposen mukaan Susijengiltä olisi vaadittu huikeaa venymistä olympiakakkosta vastaan.

– Tänään olisi vaadittu täydellistä peliä, mutta sitä ei tänään tullut. Meillä oli paljon hyviä heittopaikkoja ja vapaita kolkkeja, mutta tänäänkään ei uponnut. Olisimme pistäneet pari niistä sisään ja ottaneet muutaman levypallon lisää, niin peli olisi ollut toisennäköinen. Pitää kuitenkin muistaa mikä joukkue siellä oli vastassa. Espanja on kuitenkin maailmanluokan joukkue, joka rankaisi joka kerta. Meiltä olisi vaadittu täydellistä peliä ja vähän onneakin, mutta sitä ei ollut tänään, Koponen harmitteli ottelun jälkeen.

Koposen mukaan Suomi nosti kuitenkin tasoaan edellispeliin verrattuna.

– Oli tämä paljon parempi kuin se ensimmäinen peli Kroatiaa vastaan. Olimme paremmalla energialla ja sykkeellä liikkeellä.

Salttu Forsström