Korihait kohtasi lauantaina vieraskentällä BC Nokian. Kotijoukkue vei tiukan väännön jälkeen voiton Olli Ahvenniemen viime hetken korilla, lukemin 88-87 (47-38).

Ottelun ensimmäinen neljännes mentiin alusta loppuun tasatahtiin, Nokian johtaessa ensimmäisellä tauolla kolmella pisteellä. Toisen neljänneksen alussa kotijoukkue otti ottelun hallintaansa Joni Harjulan ja Olli Ahvenniemen johdolla. Korihaiden ykkönen ennen pitkää taukoa oli Sami Ikävalko kymmenellä pisteellä.

Myös toinen jakso jatkui BC Nokian hallinnassa, eron pysytellessä kymmenen pisteen tuntumassa. Korihaiden kiri alkoi viitisen minuuttia ennen loppua ja huipentui Sami Ikävalkon viedessä vierailijat johtoon kolmekymmentä sekuntia ennen loppua, lukemissa 87-86. Nokian viimeisessä hyökkäyksessä Korihait rikkoi hyvän ottelun pelannutta Daniel Baileytä. Bailey heitti kuitenkin molemmat vapaaheittonsa ohi, mutta Olli Ahvenniemi voitti levypallokamppailun ja nosti kotijoukkueen pisteen johtoon seitsemän sekuntia ennen loppua. Korihait pelasi viimeisen hyökkäyksen Josh Dollardin käsiin, mutta miehen viime sekuntien heitto ei uponnut ja kotijoukkue pääsi aloittamaan villit voitonjuhlansa.

Korihaiden pisteet ja levypallot:
Dollard 25/10, Ikävalko 15/4, McLaurin 14/10, Jalonen 11/3, Stanback 7/3, Mäntymaa 4/1, Salaterä 2/1

BC Nokian parhaat olivat Daniel Bailey (23/8), Nicholas Pederson (21/9), Joni Harjula (18/2), Timo Riihelä (13/6) ja Olli Ahvenniemi (8/5/4 torjuntaa ja 10 virhettä)

Korihaiden ottelut jatkuvat keskiviikkona 18.9. klo 18.30, jolloin Pohitulliin saapuu FoKoPo.

Korihait raportoi ottelusta kotisivuillaan.