Tapiolan Honka aloitti kautensa vahvasti ottamalla selvän 76-59-voiton Korikobrista lauantaina. Espoolaisten leirissä oltiin syystäkin tyytyväisiä ottelun lopputulokseen.

Voitosta huolimatta Hongan päävalmentaja Pekka Salminen löysi pelistä myös parannettavaa.

– Hyökkäyspeli ei ollut tänään hirvittävän kaunista eikä hyvääkään, mutta pääasia on että voitto tuli. Muutamat avainpelaajamme eivät tänään onnistuneet hyökkäyspäässä, mutta se ei vaikuttanut heidän tekemiseensä kentän toisessa päässä, Salminen kiitteli pelaajiensa puolustusasennetta Hongan sivuilla.

Hongalla on suhteellisen nuori joukkue ja Salmisen mukaan pelaajat saivat arvokasta kokemusta.

– Voittamisen lisäksi tavoitteenamme on saada nuoria pelaajia ajettua sisään, jotta saamme rotaatiota levennettyä. Etenkin Anton Odabasi vastasi tänään siihen haasteeseen ja oli erinomainen, Salminen totesi.

18-vuotiaan Anton Odabasin Korisliigadebyytti ei olisi voinut sujua juuri paremmin. Odabasi kuritti Korikobria 13 pisteen edestä.

Odabasi itse oli luonnollisesti tyytyväinen sekä omaan että joukkueen panokseen:

– Oli hienoa päästä pelaamaan pitkästä aikaa ottelua, jossa pelattiin sarjapisteistä. Mielestäni jaksoimme toteuttaa joukkueena omaa peliä ja pidettyä pakan hyvin kasassa. Omakin peli lähti rullaamaan kivasti muutaman onnistumisen kautta, Odabasi mietiskeli.

Seuraavaksi Honka iskee Katajan kimppuun keskiviikkona.

– Katajalla on hurja joukkue, todella kova haaste meille. Toisaalta pääsemme lähtemään altavastaajana kiusaamaan isompia. Se asetelma sopii meille. Toivottavasti peliin tulee jälleen paljon yleisöä, Salminen heitti haasteen espoolaisyleisön suuntaan.