Erik Murphyn Chicago Bulls jatkoi valmistautumistaan NBA-kauteen kaatamalla vahvan toisen puoliskonsa ansiosta Memphis Grizzliesin selvästi numeroin 106-87. Vielä kahden neljänneksen jälkeen ero oli niukka 45-44, mutta kolmannella neljännekselle Chicago repi ratkaisevan eron tehden peräti 37 pistettä.

Murphylle kirjattiin ottelussa peliaikaa vajaat 22 minuuttia, mikä oli Chicagon viidenneksi korkein lukema. Hän upotti kaksi kahden pisteen heittoa sekä lisäksi yhden vapaaheiton. Viiden pisteen lisäksi Murphy napsi neljä levypalloa ja antoi yhden koriin johtaneen syötön.

Chicagon paras pistemies oli Carlos Boozer 16 pisteellään vanavedessään 15 pistettä upottaneet Kirk Hinrich ja Taj Gibson.

Seuraavaan valmistavaan otteluunsa Chicago matkaa Rio de Janeiroon, jossa tulevana lauantaina vastaan asettuu Washington Wizards.