Pyrintö jatkaa kauttaan keskiviikkona kohtaamalla vieraskentällä Lapuan Korikobrat. Pyrinnön päävalmentaja Pieti Poikolalle lapualaisjoukkue on suhteellisen tuntematon joukkue.

Täksi kaudeksi paluun Pyrinnön peräsimeen tehnyt Poikola odottaa mielenkiinnolla Pohjanmaan vierailua.

– Lapua on itselleni uusi tuttavuus sitten divarivuosien viime vuosikymmeneltä. Mielenkiintoista päästä tutustumaan uuteen liigapaikkakuntaan, Poikola miettii Pyrinnön sivuilla.

Pyrintö avasi kautensa voitolla Lappeenrannan Namikasta, kun taas Korikobrat taipuivat Hongan vieraana. Poikola keskittyy hiomaan oman joukkueensa pelivireen voittokuntoon eikä tuijota liikaa vastustajien edesottamuksia.

– Tässä vaiheessa ei vielä keskitytä hirveästi vastustajaan. Meidän pitää pystyä toteuttamaan omaa pelikonseptia molemmissa päissä mahdollisimman hyvin ja siten pelimme eteenpäin viemiseen. Helppoja vieraspelejä ei tässä sarjassa ole, Poikola muistuttaa.