Korisliigassa pelattiin keskiviikkona kauden ensimmäinen täysi kierros. Tapiolan Honka, Tampereen Pyrintö, Kauhajoen Karhu sekä Nilan Bisons nappasivat kaikki kauden toiset voittonsa putkeen.

Lappeenrannassa Namika hamusi kauden avausvoittoaan Kauhajoen kustannuksella, mutta toisin kävi. Kauhajoki nappasi voiton numeroin 75-69 (39-29). Kauhajoen tehopelaajaksi nousi Quincy Hankins-Cole, joka heilutti pussia 18 pisteen verran ja nappasi 8 levypalloa. Namikan Brandon McKnight teki 20 pistettä, otti 7 levypalloa ja antoi 7 korisyöttöä.

Kierroksen tasaisin kamppailu nähtiin Salossa, jossa Vilpas haastoi Kouvot. Joukkueet saivat toisistaan mittaa vasta jatkoajalla, jonka jälkeen isännät juhlivat voittoa numeroin 90-88 (39-42). Salolaisten kauden avausvoiton takuumies oli Joseph Harris, joka tehtaili ottelussa 22 pistettä ja nappasi peräti 11 levypalloa.

KTP-Basket otti kauden avausvoittonsa Korihaiden kustannuksella. Ottelu päättyi kotkalaisten selvään 108-73 (48-38) voittoon. Kotkalaisten paras pistemies ottelussa oli Jukka Matinen, joka heilutti koripussia 20 pisteen edestä. Samuli Vanttaja puolestaan nappasi isännille 9 levypalloa.

Nilan Bisons jatkoi kauttaan mestarijoukkueen tavoin, kun Namika Lahti kaatui Lahdessa numeroin 81-76 (43-36). Ottelu eteni tasaisesti aina päätösneljännekselle asti, jolloin Bisonsin kokemus käänsi kelkan loimaalaisille. Namika Lahden Robert Arnold oli ottelussa huippuiskussa, josta 31 heitettyä pistettä puhukoon puolestaan. Bisonsin tehomiehenä puolestaan hääri Antto Nikkarinen 16 pisteellään. Loimaalaisten Ryan McDade nappasi kamppailussa huimat 12 levypalloa.

Tampereen Pyrintö jatkoi hyviä otteitaan Korikobrien vieraana Lapualla, jossa tamperelaiset venyivät loistavan kolmannen jakson turvin 94-86 (41-49) kauden toiseen voittoonsa. Pyrinnön Damon Williams sekä BJ Raymond olivat voiton takuumiehet. Williams pussitti 26 ja Raymond 19 pistettä.

Sarjanousija Tapiolan Honka on palannut takaisin pääsarjatasolle ryminällä, sillä keskiviikkona espoolaiset nappasivat Joensuun Katajan päänahan kotikentällään numeroin 76-60 (27-31). Isäntien Antony Tucker pussitti ottelussa 19 pistettä. Hyvän ottelun pelasi myös Jaraun Burrows, joka tehtaili Hongalle 17 pistettä ja nappasi 12 levypalloa. Honka on voittanut kauden molemmat ottelunsa.

Korisliiga jatkuu taas perjantaina kolmella ottelulla.