Tampereen Pyrintö on aloittanut kautensa kahdella voitolla. Perjantaina tamperelaisilla on edessään kova haaste, kun vastaan asettuu Kataja.

Pyrinnön apuvalmentaja Lasse Rantala tiedostaa, että edessä on kova peli, mutta Pyrinnöllä on keinot vastustajan pysäyttämiseksi.

– Kataja on huippujoukkue jonka moottorina toimii Teemu Rannikko – koriksen Raimo Helminen. Teemu on uskomattoman älykäs pelaaja ja hänen syöttötaitoa kannattaa tulla ihastelemaan. Joensuulaiset pelaavat Toijalan Jukan oppien mukaisesti erittäin kontrolloidusti. Hyökkäyksessä juostaan paljon palloskreenejä ja puolustuksessa yritetään ottaa vastustajan vahvuudet pois, Rantala valottaa Pyrinnön sivuilla.

Katajaan Pyrinnöstä siirtynyt Jesse Niemi odottaa innolla entisen seuransa kohtaamista ja hamuaa takaisin voittojen tielle keskiviikkoisen Honka-tappion jälkeen.

– Keskiviikon Honka-pelin jälkeen me lähdemme Tampereella hakemaan kadoksissa ollutta intensiteettiä ja parantamaan joukkuetekemistä molemmissa päissä kenttää. Henkilökohtaisesti tietenkin vähän normaalia runkosarjapeliä merkittävämpi ottelu tulossa, kun pääsee taas Pyynikille kirmaamaan. Kova peli varmasti tulossa, Niemi ennakoi.