Korisliiga jatkuu keskiviikkona kahdella pelillä, kun Salossa Vilpas isännöi Katajaa ja Kauhajoella Karhu saa vastaansa KTP:n.

Kauhajoella kohtaavat kaksi hyvävireistä joukkuetta, kun puhtaalla pelillä kauden aloittanut Karhu saa vastaansa viime kauden hopeajoukkue KTP:n. Karhun kapteeni Henri Hirvikoski on valmiina kohtaamaan kaksi viime otteluaan voittaneen kotkalaisjoukkueen.

– KTP on hyvä porukka. Heillä on hyvät amerikkalaiset ja kokeneet suomalaispelaajat. Ei se kuitenkaan vastuksesta ole kiinni millä tavalla me pelaamme, mutta jotain pientä hienosäätöä toki voidaan tehdä. Nämä ovat hienoja viikkoja, kun ensin pelataan KTP:tä vastaan ja sitten Katajaa. Nämä ovat meille kunnon mittareita, Hirvikoski viittaa jo perjantaina siintävään Kataja-vierailuun.

Pelejä on tiiviissä tahdissa, mutta se ei Hirvikoskea haittaa.

– Kyllä pelaaminen on se tärkein asia ja kehittää loppujen lopuksi eniten. Pääsee peliympäristössä tekemään ja kokeilemaan niitä asioita mitä harjoitellaan, Hirvikoski muistuttaa SuomiKoriksen haastattelussa.

Keskiviikkoillan toisessa ottelussa viime kierroksella Lappeenrannan Namikan pöyhentänyt Kataja matkaa Saloon Vilppaan vieraaksi. Voitto oli Katajalle kauden toinen neljässä ottelussa ja samalla Salon vierailu on joensuulaisille kauden kolmas vierasottelu. Vilpas on voittanut kolmesta pelistään yhden, joka oli sen kotipeli Kouvoja vastaan. Nyt salolaiset hakevat kotiyleisönsä edessä toista kotivoittoa.