Shawn Huffin Ludwigsburg palasi voittojen tielle kahden tappion jälkeen kaatamalla kotonaan Braunschweigin 79–77 (47–37). Myös Gerald Lee junior ja Samuel Haanpää pääsivät juhlimaan voittoa.

Huff upotti ottelussa yhdeksän pistettä 34 minuutin aikana ja riisti pallon viime sekunneilla Braunschweigin yrittäessä viimeistä hyökkäystä. Voitto oli Ludwigsburgin kauden kolmas.

Gerald Lee junior jatko väkeviä esityksiään Ploiestin murskatessa Concordian 108–45 (67–28). Lee upotti ottelussa hienosti 18 pistettä ja nappasi 10 levypalloa.

Espanjassa Samuel Haanpää pääsi juhlimaan 63-60 (31-35)-voittoa, kun Coruña kaatoi vieraissa Breoganin. Haanpää pelasi ottelussa 30 minuuttia ja pussitti viisi pistettä.