Bisonsin hyvä taistelu Serbiassa Radnickia vastaan ei aivan riittänyt, vaan se Bisons joutui taipumaan niukasti 89-92 (39-47).

Kotijoukkue oli ottelussa niskan päällä avauspuoliskon ja serbialaiset menivät tauolle kahdeksan pisteen johdossa. Pahimmillaan Radnickin johto oli jo yli 10 pistettä, mutta kolmannen neljänneksen lopussa Bisons sai hurjan päälle ja lähti viimeiselle neljännekselle johdossa. Bisons piti johtoasemansa loppuminuuteille saakka. Tärkeissä heitoissa Radnickin heittokäsi ei kuitenkaan tärissyt ja kotijoukkue nousi ottelussa ohi.

Bisonsin paras pistemies oli jälleen vahvasti pelannut Frank Robinson 24 pisteellä. Matti Nuutinen seurasi 13 ja Tuukka Kotti ja Mikko Koivisto säkittivät 12.

Bisonsilla on nyt tilillään voitto ja tappio. Seuraavaksi se kohtaa viikon päästä Besiktasin Helsingin jäähallissa.