Bisons hävisi niukasti Radnickille keskiviikkoisessa Eurocupin ottelussa. Biisoneiden parhaimmistoon kuuluneelle Matti Nuutiselle jäi ottelusta hieman hampaankoloon.

Nuutisen mukaan joukkue on pettynyt, mutta katse on suunnattu jo ensi keskiviikon Besiktas-otteluun.

– Totta kai harmittaa, oltiin lähellä voittoa. Taidettiin olla siinä se kolme minuuttia ennen ottelun loppua johdossakin vielä, mutta ei sen lähempänä. Koko jengiä siis harmittaa paljon, mutta pitää suunnata katseet keskiviikon kotiotteluun Besiktasia vastaan, jolloin ainakin hoidetaan homma kotiin, Nuutinen toteaa päättäväisesti Bisonsin sivuilla.

Yksi ottelun kulminaatiopiste oli levypallopelaaminen jonka kotijoukkue vei nimiinsä 35-25.

– No päällisin puolin ainakin jäi mieleen, että levypallot hävittiin aika reilustikin eli sillä osa-alueella oltiin todella huonoja.

– Myöskin ottelun alussa päästettiin joku kolmisenkymmentä pistettä omiin kymmenessä minuutissa, joka on aivan liikaa tällä tasolla. Vähän oltiin unessa alussa ja puolustettiin huonosti levypallojen ohella. Ensi kerralla pitää olla paremmin valmistautuneena ottelun alussa.

– Meillä oli toki omat paikkamme iskeä. Oli hyvää heittopaikkaa, mutta ei tällä kertaa, Nuutinen harmittelee.

Nuutinen oli joukkueensa parhaimmistoa ja upotti Frank Robinsonin jälkeen eniten pisteitä.

– Oma pelaaminen tuntui hyvältä, sain mukavasti vastuuta ja onnistuin luottamaan omaan tekemiseen tämän johdosta. Omasta mielestä onnistuin aika hyvin henkilökohtaisella tasolla, tosin kolmosia olisin voinut iskeä ehkä hitusen paremmin tai useammin.

– Ja sitten noista levypalloista. Taisin saada yhden ja pelasin tuommoiset kolmisenkymmentä minuuttia kentällä, joten sillä osa-alueella olisi ollut parannettavaa.

Seuraavaksi Bisonsilla on edessä Korisliigan ottelu lauantaina Vilpasta vastaan.

– Tästä sitten kotia kohti nollaamaan tappio ja lauantaina olisi edessä koitos Salon Vilpasta vastaan, josta jatkatte varmasti kovaan kamppailuun Besiktasia vastaan kotona, joka pelataan keskiviikkona.

– Nyt on vain tärkeätä, että jokainen pelaaja saa lepoa ja onnistuu palautumaan hyvin. Perjantaina sitten normaalit treenit ja nopealla aikataululla lauantaina Salossa tosiaan ottelu edessä.