Lappeenrannan Namikan avasi voittotilinsä, kun se voitti kotikentällään Korihait 82-74 (46-31).

Namika oli koko ottelun niskan päällä ja kotiyleisö pääsi päätössummerin soidessa juhlimaan voittoa. Kotijoukkueen parhaita pistemiehiä olivat 33 pistettä pussittanut Todd Brown eikä pekkaa pahemmaksi jäänyt viisi pistettä vähemmän upottanut Greg Lodgins. Lodgins nappasi myös 12 levypalloa ottelun tuoksinnassa. Kaksikko johdatti joukkuetta, sillä Atte Perttu ylsi 11 pisteeseen.

Josh Dollard oli vieraiden paras ja ylsi tupla-tuplaan 24 pisteellä ja 10 levypallolla. Pikahälytyksellä Vilppaan riveistä Korihaiden paitaan siirtynyt James Padgett merkkautti niin ikään kaksinumeroiset molempiin sarakkeisiin 12 pisteellä ja 10 levarilla. Chace Stanback jäi pisteen Dollardin saaliista.

Korisliiga jatkuu lauantaina kolmella ottelulla.