Pyynikillä nähtiin todellinen jännitysnäytelmä, kun Pyrintö ja KTP kohtasivat Korisliigan huippuottelussa. Pyrintö säilytti tappiottoman tilinsä kukistamalla KTP:n 84-82 (43-38).

Pyrintö oli ottelun alussa niskan päällä ja oli parhaimmillaan jo 17 pisteen karkumatkalla, mutta KTP kiri tamperelaisten etumatkan hiljalleen kiinni. Toinen puolikas mentiin tasatahtiin vain muutaman pisteen erolla ja jännitys säilyi aina viimeiselle minuutille saakka. KTP johti vielä 40 sekuntia ennen loppua neljällä pisteellä, mutta Antero Lehto ja Kelvin Lewis toivat kotijoukkueen rinnalle ja ohi ja näin Pyrinnön puhdas tili säilyi ja tamperelaiset ottivat jo seitsemännen peräkkäisen voittonsa.

Lehto oli Pyrinnön tehokkain 19 pisteellä ja Damon Williams oli myös isossa roolissa 18 pisteellä ja 10 levypallolla. Lopussa ratkaisevat vaparit upottanut Lewis sai saaliikseen 16 pistettä ja Osku Heinonen 12 ja BJ Raymond 11. Kotkalaisista parhaassa vireessä olivat 26 pistettä upottanut Sharaud Curry ja neljä pistettä vähemmän tehnyt Chris Owens. Curry jakoi samalla peräti yhdeksän korisyöttöä. Timo Heinonen vastasi 17 pisteestä.

Pyrintö jatkaa edelleen tappioitta ja KTP:lle tappio oli kauden kolmas.