Gerald Leelle ja Sasu Salinille maukkaat voitot

© Kuva: Salttu Forsström

Gerald Leen Ploiesti ja Sasu Salinin Olimpija ottivat keskiviikkoiltana toiset voittonsa Eurocupissa.

Ploiest kävi vierailulla Serbiassa Igokean vieraana ja haki maukkaan 84-77-vierasvoiton. Lee oli jälleen vahvalla pelipäällä ollen joukkueensa toiseksi paras pistemies 17 pisteellään. Levypalloja Lee kahmi joukkueestaan eniten eli seitsemän.

Olimpija otti yllätysvoiton Valenciasta kotikentällään. Olimpija johti ottelua viimeisellä neljänneksellä jo parhaillaan 17 pisteellä, mutta Valencian 15-0 putki toi espanjalaiset jo kahden pisteen päähän. Olimpijan hermo piti kuitenkin loppuun saakka ja kuittasi näin tärkeän voiton. Salin sai saaliikseen kolme pistettä.

 


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.