Boråsille ei näy tällä hetkellä pysäyttäjää Ruotsin liigassa, kun se jyrää voitosta voittoon. Roope Ahonen oli hurjassa iskussa avittaen joukkueensa voittoon. Ville Kauniston Lille pyyhältää myös hyvässä myötätuulessa.

Ahonen pussitti 18 pistettä ja jakoi vielä kahdeksan syöttöä, kun Borås voitti Uppsalan 86-83. Voitto oli joukkueelle jo kahdeksas peräkkäinen ja se jatkaa Ruotsin sarjan kärjessä.

Tappiollisesti kauden aloittanut Ville Kauniston Lille on päässyt voittovireeseen valmentajanvaihdoksen jälkeen. Lillen kolmas perättäinen voitto kirjattiin perjantaina Aix-Mauriennea vastaan luvuin 94–83 Kauniston vastatessa kuuden pisteen, kuuden levypallon ja kahden blokin kokonaissaldosta.

Samuel Haanpään Coruñan voittoputki Espanjan Adecco Orossa katkesi Haanpään vanhan joukkueen Palencian vieraana. Palencia päihitti Coruñan niukasti 66–63 (35–33) Haanpään kerättyä 25 minuutissa kuusi pistettä ja kolme levypalloa.