Bisons onnistui kääntämään tiukan ottelun Pietarin Spartakia vastaan edukseen viimeisessä hyökkäyksessä voittamalla riemukkaasti 74-73 (32-34).

Bisons tuli otteluun todella väkevästi ja vei ensimmäisen jakson nimiinsä 27-15. Loimaalaisten meno näytti vahvalta sillä hetkellä, mutta toinen jakso käänsi kurssin täysin. Bisons ei onnistunut tekemään koko jaksolla kuin viisi pistettä ja Spartak tuli rinnalle ja ohi. Kolmannella jaksolla Bisons pääsi taas peliin mukaan ja vei jakson nimiinsä 15-14 ja viimeiselle neljännekselle lähdettiin jännittävistä asemista. Erityisesti Antto Nikkarisen vahva panos kolmannella jaksolla piti Bisonsin mukana voittokamppailussa.

Viimeisellä neljänneksellä mentiin tasatahtiin ja johtoasema vaihteli joukkueiden kesken koko ajan eikä kumpikaan saanut revittyä irtiottoa. Ottelun ratkaisu nähtiin pari sekuntia ennen loppua, kun vahvan pelin pelannut Mikko Koivisto löysi syötöllään Bisonsin parhaan pistemiehen Tuukka Kotin, joka nosti korin alta kaksi pistettä ja näin Bisons aloitti voitonjuhlat.

Bisonsin sankari Kotti nosti kovalla prosentilla 22 pistettä. Billy Keys upotti viisi kolmosta ja sai tililleen 17 pistettä. Mikko Koivisto onnistui 14 pisteen edestä.

Seuraavaksi Bisons matkaa Ateenaan Panioniosin vieraaksi ensi viikolla.