Lappeenrannan Namika pisti tiukasti Katajalle hantiin perjantaina, mutta ei onnistunut lopulta aiheuttamaan yllätystä. Edellisellä Joensuun vierailulla Namika lähti kotiin yli 40 pisteen tappio niskassaan, mutta tällä kertaa se taisteli jopa voitosta.

Kataja näytti ottelussa useaan otteeseen jo repäisevän tarvittavan eron, mutta Namika kynsi itsensä takaisin taisteluun. Namikan yritys ei kuitenkaan riittänyt aivan loppuun saakka, vaan Kataja otti ottelusta pisteet.

– Paljon parempi esitys Joensuussa kuin viime kerralla. Ensimmäisellä puoliajalla Kataja ei ollut kovinkaan valmis peliin ja tulimme hyvin haastamaan. 15 menetystä vähän haittasi meidän peliä, sillä muuten olisi varmasti ollut hyvinkin tasaista. Monta kertaa näytti, että kotijoukkue menee, mutta emme katkenneet ja pelistä tuli loppuun asti suht tiukka. Muutamalla henkilökohtaisella onnistumisella pisteet Joensuuhun, Namikan päävalmentaja Lassi Tuovi pohti joukkueen videolla.