Ilari Seppälä myöntää ongelmat puolustuspelissä

Kouvojen tappioputki sai jatkoa keskiviikkona, kun kouvolalaiset hävisivät Lahdessa Namikalle 59-86. Kouvojen kapteeni Ilari Seppälän mukaan lahtelaisten vahva alku lannisti Kouvoja eikä joukkue pystynyt kasaamaan itseään voittotaisteluun.

Lahti repäisi jo ensimmäisellä puoliajalla 52-26-johdon eikä Kouvot enää toipunut lahtelaisten vahvasta alkurynnistyksestä.

– Lahti tuli kovaa peliin ja puolusti meidät pois omalta mukavuusalueelta. Meillä oli sama idea peliin lähdettäessä, mutta Lahti sai pallon aina sinne mihin halusi ja pääsi pelaamaan lähelle koria. Lisäksi he heittivät alussa kolmoset kovalla prosentilla sisään. Taisi siinä meillä päät laskea jo ennen puoliaikaa, Seppälä toteaa Kouvojen sivuilla.

– Lopussa pelattiin taas ihan hyvin, kun kentälle tulivat ne pelaajat jotka ovat olleet Kouvolassa jo pidempään. Silloin pystyttiin toteuttamaan paremmin meidän pelisysteemiä ja peli näytti ihan hyvältä. Puolustuksessa meillä on suurimmat ongelmat tällä hetkellä, Seppälä analysoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.