Tampereen Pyrintö jatkaa tappioitta Baltian liigassa, kun se murskasi kotikentällään Valmieran selvästi 106-52 (47-23).

Ensimmäisen jakson latvialaisvierailija sinnitteli vielä Pyrinnön kintereillä, kun joukkueet siirtyivät huilaamaan Pyrinnön johtaessa 17-12. Seuraava jakso meni tamperelaisille peräti 30-11 ja peli oli käytännössä taputeltu. Toinen puoliaika merkattiin Pyrinnölle peräti 59-29.

Voiton käytännössä ratkettua jo hyvissä ajoin, päävalmentaja Pieti Poikolalla oli varaa kierrättää miehistöään reilusti, mutta siitä huolimatta joukkueen tahti ei heikentynyt. Jokainen peluri pelasi vähintään noin 15 minuuttia ja eniten peliaikaa tililleen keräsi Kelvin Lewis, joka pelasi hieman päälle 25 minuuttia.

BJ Raymond oli kotijoukkueen paras pistemies 24 pisteellä ja yli 10 pisteen paukuttivat myös Antero Lehto (16), Lewis (13), Yannick Anzuluni (12) ja Antti Nikkilä (10).

Pyrintö johtaa lohkoa puhtaalla pelillä.