Tampereen Pyrintö jatkaa otteluitaan Korisliigassa kohtaamalla keskiviikkona Namika Lahden vieraskentällä.

Pyrintö (9-1) hakee kymmenettä voittoaan, kun kahdeksatta sijaa pitävä Namika (5-6) puolestaan pyrkii kavattamaan perättäisten kotivoittojen putken viiden ottelun mittaiseksi.

Pyrinnön apuvalmentaja Lasse Rantalan mukaan vastaan asettuu organisoitu joukkue.

– Namika pelaa hyvin yhteen ja on nyt Roope Suonion paluun jälkeen hyvin tasapainossa. Pelaajista haluan nostaa esille Eldar Skamon ja Robert Arnoldin. Skamolla on erittäin hyvä pelikäsitys ja on oikean roolin myötä yksi liigan ovelimmista ja parhaista suomalaispelaajista. Arnold puolestaan on yksi liigan parhaista jenkeistä, joka on monipuolinen pelaaja ja erittäin liukas korille ajaja. Molempien pelaajien kanssa täytyy olla erittäin tarkkana.

– Päävalmentaja Ilkka Palviainen osaa organisoida Namikan hyökkäyspelin mallikkaasti ja oli suuren haasteen edessä, kun Ilkka Vuori loukkaantui, mutta muokkasi hyökkäyksen nopeasti pelaajamateriaalille sopivaksi. Nyt Suonion paluun jälkeen hyökkäyspeliin tehtäneen taas pieniä viilauksia. Keskiviikkona nähdään myös Suonion ensimmäinen kotiottelu, joten yleisö varmasti syttyy ja on kotijoukkueen tukena. Meidän tulee olla valmiina, pelata kovaa ja keskittyä pelaamaan konseptimme mukaisesti, Rantala painottaa Pyrinnön sivuilla.