Mikael Herbert käytti näyttöpaikkansa

© Kuva: Getty Images

Tulokaskauttaan USA:n NCAA-liigan Tulane Green Wavessa pelaava Mikael Herbert, 20, on pelaamassa itseään joukkueensa rotaatioon. Herbert viimeisteli nuoren kauden uuden piste-ennätyksensä Meksikon Puerto Vallartassa järjestetyssä Cure UCD Classic-turnauksessa.

Tulane hävisi turnauksen ensimmäiset kaksi otteluaan, Texas Statelle 52–70 (33–28) ja Southeast Missourille 72–102 (31–49). Mikael Herbert pelasi Texas Statea vastaan neljä minuuttia ilman tehomerkintöjä, ja jälkimmäisessä ottelussa kirjautti yhdeksässä minuutissa viisi pistettä ja kaksi levypalloa. Kauden avausminuuttinsa Herbert pelasi viime viikolla Colgatea vastaan.

Alex Murphyn Duke hävisi New Yorkin Madison Square Gardenissa pelatun Preseason NIT-turnauksen finaalin Arizonalle pistein 66–72 (36–33). Kentän tähti oli Arizonan Nick Johnson, joka pussitti 13 pistettä pelin jälkipuoliskolla. Murphy ei pelannut.

UTPA:n aloitusviisikkoon kuulunut Lauri Toivonen viimeisteli 17 minuutissa kolme pistettä ja kaksi levypalloa, kun Bradley päihitti UTPA:n 74–54 (34–21) Walt Lemonin (26/6 syöttöä) johdolla.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.