Korisliiga jatkuu keskiviikkona kahdella ottelulla, kun Lappeenrannan Namika matkustaa Kouvolaan ja Korihait pyrkii katkaisemaan tappioputkensa Korikobrien kustannuksella.

Namikalla on allaan viisi peräkkäistä tappiota ja viime viikolla se koki tappiot Hongalle ja Pyrinnölle. Lappeenrantalaisten päävalmentaja Lassi Tuovin mukaan harjoitusten hyviä otteita ei ole saatu kunnolla siirrettyä vielä pelikentälle.

– Tekeminen on hyvää, mutta tappiot ovat tietenkin raskaita, mutta ilme on ollut hyvä viimeisen parin viikon ajan. Nousimme Honkaa vastaan kolmen pisteen päähän ja Pyrintö on yksi sarjan parhaista joukkueista. Tekeminen harjoituksissa ei ole kokonaan vielä siirtynyt itse matsiin, Tuovi analysoi SuomiKoris-sivustolle.

– Pelit ovat ailahdelleet emmekä ole pystyneet toteuttamaan täysin sitä mitä teemme harjoituksissa. Joka pelissä on ollut pätkä jossa meille on tullut henkilökohtaisia virheitä eikä paketti ole pysynyt koossa ja joskus nuo mustat hetket ovat kestäneet jopa minuutteja, Tuovi jatkaa.

Namikan pelin sieluna on toiminut takamies Brandon McKnight, joka on kärsinyt loukkaantumisista. Hän on palannut kuitenkin taas pelikuntoon.

– McKnight pelaa ja toivottavasti saamme Eero Aaltosen mukaan vielä ennen joulua. Honkaa vastaan McKnightilla oli yliyrittämistä ja hän haki vielä rytmiä ja se oli häneltä huono peli. Pyrintöä vastaan hän oli taas hyvä.

Keskiviikkona vastaan asettuu viime viikolla voittotilinsä avannut Kouvot. Kouvolalaiset ovat sarjassa tällä hetkellä viimeisinä, mutta Tuovi ei tuijottele sarjataulukkoa.

– Vielä ei hirveästi kannata katsoa kellä on kuinka paljon voittoja. Kouvoilla on ollut erittäin haastava alkukausi, sillä kotona he ovat pelanneet pelkästään kärkijoukkueita vastaan. He tulevat varmasti hyvin latautuneina ja innokkaina ja vaikka tämä on yksi peli muiden joukossa, niin tässä on jo panosta. Tappio varmasti kirpaisisi kumpaakin, Tuovi muistuttaa.

Toisessa kohtaamisessa Korihait hakee 10 ottelun tappioputkelleen päätöstä. Korikobrat sen sijaan nappasi maukkaan voiton viime ottelussaan Tapiolan Honkaa vastaan.