Norrköping Dolphins aiheutti Pyrinnölle ensimmäisen tappion Baltian liigassa ottamalla 70-53 voiton kotikentällään. Kaikki neljä jaksoa nimiinsä vienyt Dolphins repäisi lopullisen eron puoliajan jälkeen eikä päästänyt Pyrintöä enää kuutta pistettä lähemmäksi.

Päävalmentaja Pieti Poikolan mukaan Norrköping oli puolustuspelissään äärimmäisen vahva.

– Koripallo on puolustuksesta kiinni ja Dolphins esitti tänään kauden parasta puolustuspelaamista meitä vastaan. He väsyttivät meidät täysin ja emme osuneet tämän vuoksi kovin hyvin hyökkäyspäässä. He olivat tänään taktisesti viisaita ja paras puolustusjoukkue, jonka olemme tähän asti kohdanneet. Emme pystyneet vastaamaan heidän pelikovuuteen tavalla jota vierasvoiton ottaminen edellyttäisi, Poikola manaili Pyrinnön sivuilla.

Pyrinnön paras pistemies Benjamin Raymond oli päävalmentajansa kanssa samoilla linjoilla.

– Dolphins pelasi tänään todella kovaa ja he tulivat kotikentällään hyvällä asenteella heti aloitushypystä lähtien. Etenkin Kjellbom pelasi tänään heiltä erinomaisen ottelun halliten korinalustaa ja blokaten heittoja, Raymond kehaisi.