Greg Gibson ylpeä pelaajiensa asenteesta

© Kuva: Juha Tamminen

Bisons sai viikonloppuna tusinan täyteen Korisliigassa, kun se piti tilinsä puhtaana voittamalla Namika Lahden kotonaan selvin numeroin. Päävalmentaja Greg Gibson kiitteli miehistöään, että se kokosi itsensä kirvelevän Besiktas-tappion jälkeen.

Bisons koki 74-83-tappion Istanbulissa Besiktasille eikä jättipaukku ollut kaukana. Loimaalaisjoukkue pystyi kuitenkin keräämään itsensä ja kaatoi lauantaina kotikentällään vahvassa vireessä olleen Namika Lahden.

– Ei ole aina helppoa kerätä itseään, kun ensin pelaa esimerkiksi Kreikassa ja sen jälkeen Lapualla. Tai kuten tässä tapauksessa Istanbulissa Besiktasia vastaan ja sitten kotona Lahtea vastaan. Mielestäni se kertoo pelaajien luonteesta. Olen yrittänyt korostaa, että joka peli on yhtä tärkeä, Gibson toteaa SuomiKoris-sivustolle.

Bisons voitti Lahden selvästi 87-58 ja Gibson oli pelaajistaan ylpeä.

– Myönnän olleeni hieman huolestunut ennen Lahti-peliä, sillä meillä oli takana pisin vieraspeli tähän saakka ja olimme kotona vasta perjantaiyönä. Valmistautumisaika jäi siis vähiin. Lahdella oli kolme peräkkäistä voittoa alla ja he olivat kaataneet muun muassa Pyrinnön, KTP:n ja Karhun. Peliin valmistautuminen oli enemmän henkinen asia kuin fyysinen ja olin erittäin tyytyväinen miten pelasimme ja erityisesti puolustuspeliimme. Se oli meille hyvä voitto, Gibson päättää.

Salttu Forsström


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.