Baltian liigan lohkon A ykkönen Pyrintö matkustaa keskiviikkona Kalevin vieraaksi Tallinnaan. Pyrintö koki Baltian liigassa avaustappionsa viime ottelussa ja hakee nyt voittoa Tallinnasta.

Joukkueiden edelliskohtaamisen Pyrintö vei selvästi nimiinsä 21 pisteellä, mutta Kalev on sen jälkeen muuttunut. Joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen jälkeen Kalev on vahvistanut rivejään Melvin Morganilla (USA), Maduabum Chukwudiebere (Nigeria) sekä Asenso Ampimilla (Ghana). Kaikki kolme pelasivat ensimmäisen Baltian liigan ottelunsa maanantaina Dolphinsia vastaan. Michael Hart puolestaan oli sivussa maanantain ottelusta.

– Saamme vähän erilaisen Kalevin vastaan. Kalevin kokoonpano on edellisestä kohtaamisesta hieman muuttunut. Kalev pyrkii hyökkäämään aggressiivisesti kohti koria, joten meidän täytyy puolustaa hyvin ja voittaa 1vs1 tilanteet. Vieraissa pelaaminen on erilaista kuin kotona, joten tämä on jälleen kerran hyvä haaste meille, Pyrinnön apuvalmentaja Artem Khvorost pohtii tamperelaisten sivuilla.