Bisons Loimaa järjesti jälleen huikean trillerin Eurocup-kotiottelussaan, kun se voitti kreikkalaisen Panioniosin 93-89. Viimeinen peli ratkesi vasta jatkoajalla Biisonien hyväksi. Voiton myötä Bisons päätti Eurocupin 50 prosentin voittosuhteeseen (5-5).

Vaikka ottelulla ei muodollisesti panosta ollutkaan, kumpikaan joukkue ei höntsäillyt. Voitosta taisteltiin tosissaan molemmilla koreilla.

– Panionios ei tullut Suomeen antamaan meille voittoa, he kuitenkin pelasivat vielä lohkon kärkipaikasta. Peliä ei voi, eikä saa, epäkunnioittaa himmailemalla. Hatunnosto meille molemmille, John Williamson kertoi Bisonsin sivujen mukaan.

Bisonsin sankarit olivat 28 pistettä tehnyt ja ottelun jatkoajalle vienyt Frank Robinson ja hienon pelin pelannut Williamson. Molemmat herrat urakoivat yli puoli tuntia tositoimissa ja johdattivat roomalaisten sotapäälliköiden lailla kotijoukkueen upeaan voittoon.

– Frank oli tulessa. Hän taisteli rakkikoiramaisesti jokaisessa tilanteessa, Williamson kehui kollegaansa.

– Joukkuetoverini luottivat minuun jälleen tässä pelissä. Olen heille kiitollinen, hän vähätteli omaa osaansa kentällä.

Päävalmentaja Greg Gibson oli ansaitusti yhtä hymyä, vaikkei jatkopaikka irronnutkaan.

– Olen ylpeä joukkueestamme. Tämä ei todellakaan ollut helppo peli meille. Voitolla pääsimme 50-50 -voittosuhteeseen, mikä ei ole huono ensikertalaiselle Eurocupissa.