Tampereen Pyrintö palaa joulutauolta tositoimiin lauantaina ja kohtaa Kouvolan Kouvot vierasparketilla.

Tuloksellisesti vaisusti alkukaudella pelannut Kouvot on muuttunut entistä vaarallisemmaksi, kun Justin Hawkins, Chris Colimon ja Ville Kaunisto ovat liittyneet joukkueen riveihin. Myös Ilari Seppälä on selättänyt loukkaantumisensa ja on taas pelikunnossa.

– Heillä on aikalailla uudistunut ja mielenkiintoinen joukkue. Kaunisto on ollut kovassa iskussa (kolmessa pelissä tuplatupla). Sen lisäksi Seppälä on palannut loukkaantumisen jälkeen takaisin tositoimiin, joka on auttanut heitä huomattavasti, Pyrinnön apuvalmentaja Artem Khvorost muistuttaa Pyrinnön sivuilla.

Khvorost tietää Kouvojen vaarallisuuden.

– Kouvot pelaa monipuolista peliä. He rakentavat heittopaikkoja sekä korin alle, että kaarelle. Kouvot pelaa myös paljon palloscreeniä hyvällä spacingillä. Puolustuspelaaminen korostuu jälleen kerran: sekä screeni- että 1vs1 puolustus ovat avainasemassa, Pyrintö-luotsi luettelee.