Tampereen Pyrintö haki vahvan päätösneljänneksen turvin vierasvoiton Kouvolan Kouvoista korein 80-60 (24-25).

Pyrintö huilasi rankan syksyn jälkeen hieman muita pidempään ja apuvalmentaja Artem Khvorostin mukaan se näkyi hieman ottelun alkuhetkillä.

– Teimme tietoisen valinnan ennen joulua ja pidimme mahdollisimman pitkän loman kovan otteluputken jälkeen. Harjoittelimme joulun jälkeen ennen ottelua vain kerran ja hyökkäyksessä pelimme oli ensimmäisen 20 minuuttisen aikana todella nihkeää. Luotimme kuitenkin siihen, että pystymme hakemaan voiton hyvän joukkuepuolustuksen turvin, Khvorost toteaa Pyrinnön sivuilla.

Toisella puoliajalla Pyrintö puristi tärkeään voittoon.

– Puoliajan jälkeen saimme parantuneen puolustuksen ansiosta tärkeitä stoppeja ja pääsimme juoksemaan niiden avulla helppoja koreja toiseen päähän. Tämän lisäksi saimme jälleen kerran hyvin energiaa penkiltä.