Kuusi voittoa sarjataulukkoon joulukuun aikana saalistanut Tampereen Pyrintö nappasi jo toisen Korisliigan kuukauden pelaajan maininnan kaudella 2013/14, kun ensimmäistä kauttaan Tampereella pelaava BJ Raymond, 26, nimettiin Korisliigan joulukuun pelaajaksi. Tasaisesti pitkin syyskautta peliään parantanut Raymond oli Pyrinnön paras pistemies joulukuun aikana.

198-senttinen Xavierin yliopiston kasvatti pussitti Pyrinnölle joulukuun aikana 17,5 pistettä ottelua kohden hyvin heittotarkkuuksin (2p 55,2%, kolmoset 41,7%, vapaaheitot 80,0%).

Fyysinen Raymond teki hyvää työtä myös muilla osa-alueilla sieppaamalla 6,5 levypalloa, jakoi 2,0 syöttöä ja repi 1,3 riistoa ottelua kohden. Teholukemaltaan (19,3) Raymond oli Pyrinnön paras päättyneessä kuussa.

Palkinto oli Raymondille jo toinen kauden aikana, sillä hänet palkittiin Baltian liigan viikon pelaajana marraskuun viimeisellä viikolla.

Marraskuussa kaksi tappiota kärsinyt Pyrintö palasi raiteilleen joulukuussa, sillä joukkueen kaikki kuusi ottelua päättyivät tamperelaisvoittoon. Pyrinnön kynsiin päätyivät Lapuan Korikobrat, Kataja Basket, Salon Vilpas kahdesti, Kouvolan Kouvot sekä Tapiolan Honka.

Korisliigan kuukauden pelaajina on aiemmin tällä kaudella palkittu Raymondin joukkuetoveri Antero Lehto (lokakuu) sekä Kataja Basketin Mike Morrison (marraskuu).