Tampereen Pyrintö kaatoi vieraskentällä Namika Lahden lukemin 97-81. Pyrintö ratkaisi ottelun vahvalla toisen puoliajan esityksellä.

Ottelu alkoi kääntyä Pyrinnölle tauon jälkeen ja lopullinen irtiotto tapahtui päätösneljänneksen alussa, jonka Pyrintö vei 2-12 eivätkä lahtelaiset pystyneet siihen enää vastaamaan.

– Puoliajan jälkeen olimme aktiivisesti syöttölinjoilla ja laitoimme hyvin painetta palloon. Parantuneen puolustuksen kautta saimme tärkeitä stoppeja ja pääsimme juoksemaan kenttää, Pyrinnön apuvalmentaja Artem Khvorost ruotii Pyrinnön sivuilla.

BJ Raymond oli Pyrinnön paras pistemies, mutta Khvorost nosti esiin Ville Pekkolan vahvan panoksen.

– Ottelun hahmo oli ehdottomasti Ville Pekkola, joka toi vaihdosta uskomattoman määrän energiaa puolustukseen ja käytännössä pysäytti täysin Namikan Robert Arnoldin pitäen hänet pitkälti pallottomana. Kun Arnold sai pallon, Ville piti todella kovaa painetta tehden hänen hyökkäämisen tänään mahdollisimman vaikeaksi, Khvorost kiitteli.