Tampereen Pyrintö kaatoi Korisliigan kärkiottelussa toistamiseen Loimaan Bisonsin. Tällä kertaa Pyrinnön voitto irtosi vieraskentällä, jossa Bisons ei ollut hävinnyt tällä kaudella vielä kertaakaan.

Pyrinnön sankariksi kohosi 28 pistettä upottanut BJ Raymond, joka upotti ratkaisevan vapaaheiton sisään vain 0,6 sekuntia ennen päätössummeria.

– Pystyimme vastaamaan tänään Loimaan fyysisyyteen ja voitimme levypallot, joka oli merkittävä asia. BJ (Raymond) pelasi tänään varmasti kauden parhaan ottelunsa ja oli etenkin ratkaisuhetkillä todella vahva. Teimme kuitenkin paljon virheitä molemmissa päissä ja niistä pitää ottaa opiksi ollaksemme parempi joukkue jatkossa. Mielestäni meillä oli tänään kuitenkin hyvä peli-ilme ja annoimme kaikkemme. Iso kiitos myös meidän faneille, jotka antoivat ison tuen. Ilman heitä ottelu olisi varmasti ollut paljon vaikeampi, Pyrinnön apuvalmentaja Lasse Rantala kiitteli Pyrinnön sivuilla.