Tampereen Pyrintö jatkaa perjantaina vierasotteluitaan kohtaamalla Joensuussa Kataja Basketin.

Keskiviikon 89-92 tappiosta Lapuan Korikobrille huolimatta Pyrintö pitää sarjan kärkisijaa hallussaan Nilan Bisonsin kanssa. Pyrintö ja Kataja ovat kohdanneet kaudella kahdesti Tampereella ja molemmat ottelut on merkitty selkein numeroin Pyrinnölle (95-73, 95-74).

– Kataja on saanut nyt lopullisen jenkkikolmikkonsa kokoon ja heillä on ollut aikaa harjoitella yhdessä, joten heidän peli on varmasti kehittynyt sekä puolustus- että hyökkäyspäässä. Kataja on materiaaliltaan erittäin laaja ja laadukas. Teemu Rannikon palloskreenien puolustus tulee olemaan ottelun avainasemassa, jonka lisäksi Katajalla on paljon hyviä heittäjiä, joka tekee auttamisen niissä vaikeaksi, arvioi Pyrinnön apuvalmentaja Lasse Rantala joukkueen sivuilla.