Tampereen Pyrintö kohta toistamiseen tällä viikolla Kouvolan Kouvot. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran maanantaina Kouvolassa ja nyt on Kouvojen vuoro vierailla Tampereella

Joukkueiden edellisen kohtaamisen Pyrintö vei 10 pisteen turvin ja perjantaina joukkueet kohtaavat toisensa neljännen kerran. Pyrintö on vienyt kaikki ottelut nimiinsä ja ollut kotikentällään voittamaton.

– Kouvojen peliä leimaa palloskreenipelaaminen ja yksittäisten matchuppien hyödyntäminen. Näillä luotu pieni etu siirretään hyvällä pallon liikkeellä ja tilan käytöllä vapaaksi heittopaikaksi. Joukkueen pelaamisessa näkyy vahvasti valmentaja Jyri Lehtosen kädenjälki. Lehtosen koripalloäly on Korisliigan huippua ja Kouvoja vastaan on täten aina mielenkiintoista pelata, Pyrinnön apuvalmentaja Lasse Rantala kehuu vastustajajoukkuetta Pyrinnön sivuilla.