Pyrintö kävi hakemassa pisteet Tapiolasta lauantaina nappaamalla 82-75-voiton. Ottelun erikoisuuksiin kuului se, että Pyrintö vei ensimmäisen jakson ja Honka kaikki muut.

– Jos pelaisimme lentopalloa, olisimme voittaneet ottelun, Tapiolan Hongan päävalmentaja Pekka Salminen tiivisti lauantai-illan ottelun Hongan sivuilla.

Salminen viittasi siihen, että Pyrinnön vietyä ensimmäisen neljänneksen rumin 12-24 lukemin, voitti Honka kolme seuraavaa jaksoa.

Hyvän pelin Hongalta pelannut Brady Morningstar korosti, ettei ottelun alussa voi antaa Pyrinnön tasoiselle joukkueelle noin paljon etumatkaa.

– Pelasimme tänään erinomaista joukkuetta vastaan, mutta meidän pitää pystyä pelaamaan jatkossa otteluiden alut paremmin. Jäimme alussa jälkeen ja jouduimme ottamaan koko pelin ajan Pyrintöä kiinni. Aina kun saimme hyvän jakson, he laittoivat kovan heiton sisään. Meidän pitää ottaa tästä pelistä opiksi ja siirtää katseet eteenpäin, Morningstar pohti.

Salmisen joukkue oli hyvin valmistautunut, mutta ylilatautuminen pilasi alun.

– Olimme valmistautuneet todella hyvin ja tehneet kotiläksymme. Otimme tietyllä tavalla riskin ja käytimme koko viime viikon tähän otteluun valmistautumiseen. Kävi kuitenkin niin, että olimme ylilatautuneita ottelun alussa ja se näkyi ohiheittoina helpoistakin paikoista. Nousimme peliin mukaan ja saimme hieman otetta Pyrintöön, mutta ei riittänyt. Joukkue saa arvosanan 8+, olisi ollut kiva voittaa, mutta Pyrintö on erittäin hyvä joukkue. Erityismaininta Tero Laitiselle, jonka hyökkäyspään levypallopelaaminen oli fantastista.