Ville Tuomisen Bakken Bears kasvatti Tanskan liigan perättäisten voittojensa määrän jo kymmenen pelin mittaan raatelemalla Aalborg Vikingsin 96-80 (45-37). Ray Ailuksen Solna Vikings retuutti puolestaan Ruotsin liigan jumbojoukkue Örebroa.

Aalborg Vikings pysytteli Bearsin kannoilla kolmannelle jaksolle asti, mutta joukkueen materiaali ei loppujen lopuksi riittänyt pitämään hallitsevaa mestaria aisoissa. Bears johtaa Tanskan liigaa ylivoimaisesti voitettuaan 23 ottelusta 20.

Ray Ailuksen valmentama Solna Vikings retuutti Ruotsin Basketliganin jumbojoukkue Örebroa perjantai-illalla lukemin 88–69 (52–25).

Vikings jatkaa yhä edelleen Basketliganin kuudentena. Joukkue on voittanut 31 ottelustaan 14.

Espanjan kakkosliigassa Samuel Haanpään Leyma Coruña johti Oviedoa puoliajalla vielä kymmenellä pisteellä, mutta jäi kotijoukkueen puolustuksen puristuksiin pelin jälkipuoliskolla.

Oviedon Alvaro Muñoz ja Victor Pérez löysivät heittojyvänsä toisella puoliajalla ja johdattivat kotijoukkueen 80–78 (37–47)-voittoon.

Haanpää pelasi Coruñan paidassa 18 minuuttia, upotti kolme pistettä ja nappasi yhden levypallon. Coruña tipahti tappion myötä Espanjan kakkosliigan kuudennelle sijalle. Joukkue on voittanut 21 ottelustaan 12.