Kouvolassa luvassa hieno tunnelma: ”Kouvolassa on hyvä korisbuumi päällä”

Loistavan kevätkauden pelannut Kouvolan Kouvot nousi Loimaalla kymmenen pisteen takaa tasoihin hallitsevaa mestaria ja ennakkosuosikkia Nilan Bisonsia vastaan, kunnes Carl Lindbomin kolmonen kaksi sekuntia ennen loppua jääti kouvolalaiset.

Ensimmäinen osaottelu toimi kuitenkin Kouvolle itseluottamuksen tuojana – jättiläinen oli lähellä kaatua, ja kaikki on omissa käsissä, uskoo joukkueen kirin pääarkkitehtinä maanantaina kunnostautunut Ilari Seppälä.

– Bisonsin karkumatkan suurin syy oli hyökkäyspelimme. Pompottelimme palloa liikaa, eikä hyökkäyksemme pyörinyt normaaliin tapaan. Bisons on niin hyvä joukkue, että heidän puolustuksen rikkomiseksi tarvitaan vähintään kaksi tai kolme ekstrasyöttöä, Seppälä arvioi Korisliiga.fi:n haastattelussa.

Hiljaisen syyskauden jälkeen Kouvojen kotipyhättö Mansikka-aholla on kerännyt yhä enemmän katsojia sisäänsä, ja torstaina halli tulee varmasti pullistelemaan Bisonsin saapuessa kaupunkiin.

– Mansikka-aholla tulee varmasti olemaan loistava tunnelma. Kouvolassa on hyvä korisbuumi päällä ja katsojat ovat löytäneet hyvin peleihin runkosarjan lopussa. Uskon playoff-ottelun laittavan liikkeelle entistä enemmän katsojia, Seppälä hymyilee ja muistuttaa, että toisessa puolivälierässä joukkue ei aio vetää kaniinia hatusta.

– Meidän pitää pystyä pelaamaan 40 minuuttia joukkueena puolustuksessa ja erityisesti hyökkäyksessä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.