Kaksi edelliskautta Ruotsissa pelannut Roope Ahonen palaa Suomeen ja siirtyy Bisonsin riveihin. Ahonen myöntää, että tulevat kansainväliset koitokset houkuttelivat hänet loimaalaisten riveihin.

Ahonen siirtyy innolla uuteen seuraan.

– Hienolta tuntuu päästä mukaan tähän joukkueeseen! Joukkueessa jokainen suomalainen on entuudestaan tuttu minulle ja uskon, että näin hyvällä porukalla tulee erinomainen kausi, Ahonen toteaa Bisonsin sivuilla.

Erinomaisen viime kauden Boråsissa pelannut Ahonen myöntää, että Bisonsin tulevat pelit VTB-liigassa painoivat paljon vaakakupissa.

– Muitakin mahdollisuuksia minulla oli, mutta europelit vaikuttivat erittäin paljon päätökseeni tulla Loimaalle, tämmöinen näytönpaikka voi avata ovia tulevaisuudessa vaikka mihin! Korisliiga on mennyt kuulemma eteenpäin todella paljon parin viime kauden aikana kansainvälistymisen myötä ja on mukava päästä mukaan näin hyvän sarjaan.

Päävalmentaja Greg Gibson on myös uusimmasta pelaajista mielissään.

– Hienoa saada Roopen tasoinen pelimies joukkueeseen, hän tuo meille monipuolisuutta hyökkäyspäähän, erittäin tarkan heittokäden ja nopeat jalat puolustukseen. Olen äärimmäisen innostunut hänen mukaan saamisesta!

Salolaislähtöinen Ahonen odottaa erityisesti paikallisotteluita entisessä kotisalissaan Vilpasta vastaan.

– Tulee mielenkiintoista pelata vieraspaidassa Korisliigaa Salohallissa. Varmaan oudot fiilikset alkuun, mutta onneksi on kotikorit, niin pitäisi ainakin osua!