Juhlavuoteensa valmistautuva Kouvot on solminut ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen aiemmin Korisliigakentiltäkin tutun monitaiturin Jason Conleyn kanssa. Kouvojen haaviin tarttui myös mielenkiintoinen vonkale, kun kokenut 34-vuotias ja paljon maailmaa kiertänyt sisäpelaaja Jonathan Jones solmi Kouvojen kanssa kauden 2014-2015 kattavan pelaajasopimuksen.

196-senttinen ja monipuolinen Conley viihtyy parhaiten pienen laiturin tontilla, mutta pystyy pelaamaan luontevasti myös pelipaikoilla 1-2 ja tarvittaessa jopa 4-paikalla.

33-vuotiasn Conley on pelannut aiemmin Suomessa kolmeen otteeseen. Namika Lahden mukana mies voitti Suomen mestaruuden 2009 sekä Joensuun Katajan paidassa Suomen Cupin ja SM-hopeaa 2011. Vuotta myöhemmin Lappeenrannan Namikan riveissä Conley johdatti joukkueensa ennakkoveikkailuista poiketen pudotuspeleihin. Suomen lisäksi mies on aiemmin pelannut myös Saksassa, Itävallassa ja Romaniassa.

Jones on pelannut jo kertaalleen pitkällä ammattilaisurallaan myös Suomessa sillä kaudella 2005-2006 mies oli johdattamassa Namika Lahden Korisliigan sijalle 4. Kyseisellä kaudella lahtelaiset pudottivat juuri Kouvot pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella otteluvoitoin 3-1. Jones oli kyseisen otteluparin ehdoton tehomies 25 pisteen ja 15 levypallon keskiarvoillaan. Jones voitti kyseisellä kaudella runkosarjan levypallokuninkuuden (13.0) sekä torjuntatilaston (1,53) ja oli pistetilaston 6. (20.2) sekä tehokkuustilaston 4. (22.05). Tuplatuplia tilastoihin kertyi sarjassa eniten, peräti 31.