Korikobrat teki keskiviikkona tärkeän jatkosopimuksen, kun joukkueen oma kasvatti Jussi Turja allekirjoitti seuran kanssa vuoden jatkosopimuksen. Odotukset ovat korkealla ensi kaudesta sekä pelaajalla itsellään että valmennusjohdolla.

Korikobrien päävalmentaja Nenad Stefanovic oli erittäin tyytyväinen Turjan jatkoon.

– Hienoa, että Jussi jatkaa joukkueessa. Korikobrien omana kasvattina Jussi on yksi tärkeimmistä ja arvokkaimmista palasista meidän joukkueessamme. Jussi paransi roimasti tulokaskaudestaan ja odotan että kehitys jatkuu samansuuntaisena myös ensi kaudella. Toivottavasti saamme nyt heti ensimmäisellä kerralla laadukkaat amerikkalaispelaajat, että pääsemme pelaamaan ehjän kauden, Stefanovic aprikoi Korikobrien sivuilla.

Turja odottaa niin ikään innolla tulevaa kautta.

– Hienoa, että Nenad tuli takaisin joukkueen valmentajaksi, ja kun vielä Derrick jatkaa apuvalmentajana, on tästä hyvä lähteä kauteen. Olen pelannut Nenadin joukkueessa jo useampana vuotena, joten on hieno lähteä kauteen. Tykkään Nenadin valmennusfilosofiasta, sen järjestelmällisyydestä ja kovasta harjoittelusta. Olemme ilmeisesti saamassa Kyle Foggin korvaajaksi kovan luokan pelimiehen, joten uuteen kauteen lähdetään kovalla innolla, Turja toteaa