Korikobrat solmi jatkosopimuksen georgialaisen takamiehen Givi Bakradzen kanssa ensi kaudesta. Viime kaudella Kyle Foggin varjoon jäänyt Bakradze on saamassa tulevalla kaudella isompaa tonttia.

Korikobrien apuvalmentaja Derrick Craytonin mukaan Bakradzella oli hieman vaikea viime kausi ja hän odottaa enemmän tulevalta kaudelta.

– Meillä oli vaikea alkukausi viime kaudella ja joukkueessa tapahtuikin paljon muutoksia. Givin tehtävä oli hieman epäkiitollinen Korisliigan vuoden ulkomaalaisvahvistukseksi valitun Kyle Foggin liityttyä joukkueeseemme. Fogg oli myös kuntoihme, joka ei juurikaan taukoja tarvinnut. Givillä on kuitenkin paljon potentiaalia ja uskonkin, että myös hänen on nyt paljon helpompi lähteä Korisliigaan toiselle kaudelle, Crayton toteaa Korikobrien sivuilla.

Korikobrat lähtee tulevaan kauteen hieman uusin tuulin, sillä päävalmentajana toimii lapualaisille jo ennestään tuttu Nenad Stefanovic. Bakradze odottaa innolla pelejä tutun valmentajan alaisuudessa.

– Korisliiga on hyvä sarja ja vuosi oli opettavainen. Pelasin Nenadin alaisuudessa Lapualla jo aikoinaan divarissa, joten toimintatavat ovat tuttuja. Uuteen kauteen on nyt helpompi lähteä ja odotankin innolla elokuun puoltaväliä ja paluuta Lapualle, kertoo Bakradze