Kauden 2013/14 päätteeksi Pyrinnön paidassa Suomen mestaruutta juhlinut BJ Raymond jatkaa uraansa Italiassa Angelico Biellan riveissä.

Italian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla (A2 Gold) pelaava Biella pelaa tulevalla kaudella Eurochallengea samassa lohkossa kuin KTP Basket.

Kelvin Lewis puolestaan siirtyi jo aiemmin kesällä Romaniaan BC Timisoaran riveihin.

– Olen todella iloinen BJ:n sopimuksesta. Haluamme auttaa pelaajia eteenpäin uralla ja tämä on todellakin BJ:lle askel oikeaan suuntaan. Se antaa hyvän kuvan seurastamme ajatellen tulevia pelaajarekrytointeja.

– Myös se on mukava asia, että BJ harkitsi vakavasti paluuta takaisin Pyrintöön puhtaasti urheilullisin perustein. Hän hylkäsi lukuisia rahakkaampia tarjouksia mm. Ranskasta, Suomesta ja Keski-Euroopasta ja olimme jo pari viikkoa sitten sopineet käytännön asioista jatkon suhteen.

– Tämä tarjous oli kuitenkin taloudellisesti ja urheilullisesti sellainen, että sitä hän ei vain voinut jättää käyttämättä. Ennen sopimuksen allekirjoitusta kävimme pitkän ja hieman tunteikkaankin puhelinkeskustelun. En voinut kuin todeta hänen tekevän oikean päätöksen ja toivottaa onnea urallaan, Pyrinnön päävalmentaja Pieti Poikola paljastaa Pyrinnön sivuilla.

Pyrinnöllä on kaudesta 2014/15 pelaajasopimukset Antero Lehdon, Petri Heinosen, Topias Palmin, Alex Vaenerbergin, Ville Pekkolan, Osku Heinosen sekä Mikael Sandbergin kanssa. Joukkuetta valmentaa Pieti Poikola apunaan Lasse Rantala ja Artem Khvorost.