Joensuun Kataja joutui muokkaamaan hieman amerikkalaisryhmitystään, kun Travis Wallace ei täyttänyt odotuksia, mutta hänen korvaajakseen hankittiin iso nelospaikan peluri Ken Horton.

Katajan päävalmentaja Pekka Salminen pitää tuoreinta tulokasta mielenkiintoisena.

– Kyseessä on monipuolinen, ei kovin perinteinen nelospaikan pelaaja, Salminen kertoo Katajan sivuilla.

Horton pelasi viimeksi Australiassa ja pussitti siellä kovalla prosentilla heittojaan. Pelitilanne heitot olivat lähes 50 prosentin tuntumilla ja kolmoset upposivat sukkaan kovalla lähes 40 prosentin tarkkuudella. Salmisen mukaan joukkue saikin kaipaamansa kovan korintekijän.

– Häntä ei voi jättää yksin, kova korintekijä. Juuri sitä mitä tarvitsemme. Pelaa hieman ”pelipaikkojen välissä” mikä on ehkä estänyt pestit suurimpiin sarjoihin. Kaipaa pientä nostetta uralleen ja erityisesti europelit kiinnostavat, Salminen valottaa.