Namika Lahti kohtasi keskiviikkona harjoitusottelussa Järvenpään Koripalloseuran. Lahtelaiset olivat ottelussa niukasti parempia 70-67 (47-31)-lukemin.

Namika hallitsi ensimmäistä puoliaikaa selvästi, mutta toisella päävalmentaja Ilkka Palviainen sekoitti hieman ryhmitystä ja järvenpääläiset pääsivät paremmin peliin mukaan.

– Veimme pelillisesti avauspuoliaikaa ihan mielin määrin. Siinä näkyi jo niitä elementtejä, joita haluan jatkossa nähdä lisää. Toinen puoliaika oli sitten vaisu. Halusin tahallani peluuttaa sellaisia viisikoita, joilla emme ole vielä pelanneet. Sain jatkoa ajatellen paljon lisää hyvää oppia ja tietoa. Meillä katosi pelistä ajatus. Menetimme aivan liikaa palloja. Paljon kertoo se, että meillä oli toisella puoliajalla lähes yhtä paljon pallonmenetyksiä kuin heittoyrityksiä, Palviainen kertoo Etelä-Suomen Sanomien sivuilla.

Lahtelaisten parhaana pistemiehenä hääri David Gonzalvez 18 pisteellä. Cameron Bennerman heitti 12 pistettä ja Matias Ojala 11. Vesa Mäkäläinen oli myös tehokkaana tehden kahdeksan pistettä ja kahmien 12 levypalloa.

Tarkempi raportti ESS:n sivuilla.