Namika Lahti pelasi viimeisen harjoitusottelunsa ennen keskiviikkona käynnistyvää Korisliigakautta. Ylempään ykkösdivariin valmistautuva Tarmo ei pystynyt tarjoamaan kunnollista vastusta, kun kotijoukkue latoi tauluun tuplasti enemmän pisteitä kuin päästi omiin voittaen 98-49 (47-28).

Namikan päävalmentaja Ilkka Palviainen peluutti melko tasaisesti koko miehistöä ja kaksinumeroiseen pistelukemaan pääsivät Arttu Saarijärvi (11) ja Matias Ojala (10). Ryan Wright ja Cameron Bennerman tekaisivat 19 pistettä mieheen, David Gonzalvez kirjautti 5 koriinjohtanutta syöttöä ja 13 pistettä.

Puolustuspelin osalta saatiin mitä tilattiin, asenne oli kunnossa. Vastustaja näytti huonolta, kun kotijoukkue puolusti hyvin. Tarmo ei pystynyt pelaaman palloa korin alle kuin satunnaisesti ja joutui tyytymään jatkuvasti pakotettuihin heittoihin. Wright ja Vesa Mäkäläinen hoitelivat levypallot kunnialla kotijoukkueelle. Mihin puolustuspelaaminen riittää Korisliigassa, on vielä pieni arvoitus, mutta odotukset ovat korkeammalla kuin vuosi sitten.

Hyökkäysvoimaa joukkueelta näyttäisi löytyvän, vaikka varmoja todisteita siitäkään ei saatu, kun Tarmon puolustus ei pystynyt kunnolla mittaamaan screenien pitävyyttä. Lupauksia antavaa olivat muutamat melko ahtaista paikoista tehdyt korit. Bennerman väläytti korintekotaitojaan muutamaan otteeseen ilman apuja ja myös Gonzalves teki korin käytännössä aina kun halusi.

Ottelun loppupuolella myös nuorikaarti osallistui vahvemmin koritalkoisiin, kun Otto Aalto ja Juho-Matti Henttonen väänsivät tuloksekkaasti lähietäisyydellä ja Aapeli Alanen kauempaa. Vesa Heinonen kirjautti takamiespaikoilta tilastot 4/2/2. Atte Pertun kaukoheitto puri kertaalleen.

Wrightin esitys oli lupaava. Alkuun mies painoi kerta toisensa jälkeen pallon donkkaamalla koriin. Mikäs on donkatessa, kun se näytti onnistuvan tukijalkavauhdilla 3-sekunnin alueen ulkopuolelta. Tarmon puolustuksen saadessa Wright neljään metriin oli ratkaisuna nätti hypäri puolustajan yli.