Korisliigaan täksi kaudeksi noussut helsinkiläinen Seagulls lähtee valmentaja Mikko Larkaksen mukaan ansaitsemaan kunnioitusta peliesityksillä. Mies on tyytyväinen ryhmänsä laatuun.

– Olen erittäin tyytyväinen ryhmäämme. Saimme kaikki pelaajat keitä tänne halusimme ja yksi jenkki on vielä tulossa. Pudotuspelit ovat tavoitteemme.

– Meidän pitää ansaita vastustajien ja katsojien kunnioitus peliesityksillä. Se hyvä fiilis tulee voittamalla pelejä, Larkas sanoo.

Odotus sarjapelien alkamiseen on helsinkiläisillä kova.

– Olen tyytyväinen, miten olemme tehneet asioita harjoituksissa. Nyt alkavat ne pelit, minkä vuoksi viime vuonna pelasimme, Larkas fiilistelee.

Yksi Seagullsin pelaajahaaviin tarttuneista oli maajoukkueessakin esiintynyt Carl Lindbom. Viime kaudella mies pelasi Loimaalla Bisonsien riveissä. Espoossa syntyneelle Linbomille paluu kotiseudulle on maistunut.

– Hyvillä mielin lähden kauteen ja kiva olla taas takaisin kotiseudulla. Treenissä ollaan menty kovaa ja hyvältä näyttää. Uskon, että saamme peleihin paljon yleisöä ja luotua hyvä fiiliksen, Lindbom uskoo.

Jesse Happonen