Kouvolan Kouvot lähtevät alkavaan kauteen tavoitteenaan parantaa viime kauden seitsemättä sijaa. Joukkue teki monivuotisen jatkosopimuksen tähtipelaajansa Ville Kauniston kanssa ja joukkueen vaihtuvuus on ollut muutenkin pieni.

Joukkueen valmentaja Jyri Lehtonen odottaakin joukkueelleen menestystä ringin leveyden kautta.

– Viime kauden lopun jälkeen tavoitteet ovat korkealla. Meillä on periaatteessa kaikki samat suomalaiset ja ainoastaan ulkomaalaiset vaihtuivat. Pelaajat ovat nyt vuoden vanhempia ja Ville Kaunisto on äärimmäisen hyvässä kunnossa, niin pelejä odotellaan.

Viime kaudella Kouvojen alkukausi oli erittäin vaikea, mutta Kauniston liityttyä joukkueeseen, Kouvot oli yksi sarjan kovakuntoisimmista ja selvitti tiensä pudotuspeleihin. Lehtonen uskoo joukkueensa menestysmahdollisuuksiin myös tällä kaudella.

– Jos pystymme saamaan kymmenen pelaajaa rotaatioon runkosarjassa, niin sitten olemme aika korkealla keväälläkin, Lehtonen arvioi.