Syksy on saapunut ja Korisliiga starttaa jälleen. Bisons Loimaa aloittaa kautensa kotiottelulla, jossa se saa vastaansa Kouvolan Kouvot.

Viime kaudella Kouvot ylsi aina puolivälieriin asti, mutta joutui lopulta taipumaan Bisonsille otteluvoitoin 3–1. Uusi kausi on kuitenkin aina uusi kausi, eikä edellisten kausien meriitit tai epäonnistumiset enää päde. Ainakin Greg Gibson on vakuuttunut vastustajan nykyisestä rosterista.

– Kouvojen taustahenkilöt ovat tehneet hyvää työtä joukkueen kasaamisessa. Paperilla ryhmä on paljon parempi kuin viime kaudella, Gibson kehaisee tulevaa vastustajaa Bisonsin sivuilla.

Vastustajan analysoiminen on yksi osa peliin valmistautumista, mutta tärkeimmässä roolissa on omaan pelaamiseen keskittyminen.

– Joukkueemme yhteispeli on vielä työn alla. Olemme uusiutuneet suhteellisen paljon ja ottaa aikansa, että löydämme yhteisen rytmin. Kouvot-peli on hyvä testi osoittamaan, missä menemme tällä hetkellä, Gibson pohdiskeli.